Alpha Signatur

Velkommen til Alpha Signatur, vår nye serie av gravmonumenter. Steinene holder høy kvalitet, preges av tidløst design og har dekor på flere av flatene. Trykk på Bestill-knappen ved ønsket monument for å velge dekor og tekst. Etter at bestillingen er sendt tar vi kontakt for bekreftelse før monumentet produseres. Trykk på bildene for å se film av monumentene.
 

 
 

Navn

Navn

 

Design og bestill valgt monument:

 

Om Alpha Signatur


Nyskapende

Alpha Begravelse er stolte av vår nye serie gravmonumenter som er nyskapende både innen design, bestillingsmetode og prisnivå. Alpha Signatur er navnet på et utvalg flotte monumenter som muliggjør bruk av dekor på alle flatene på steinen for å skape et mer personlig minnesmerke, innenfor klassiske rammer. 

Enkelt

Alpha Signatur er ikke bare nytenkende design av selve monumentet men også hvordan dette bestilles. Nå kan pårørende i ro og mak selv bestemme monument, tekst og dekor i en enkel, webbasert løsning. Dette skaper ro og tid til prosessen og en større tilknytning til minnesmerket. Alpha Signatur er førsteklasses kvalitet og vi er stolte av å tilby dette til markedets beste priser.

Norsk kvalitet

Alpha Begravelse arbeider for at alle ledd av produksjonen av monumentene forblir i Norge og skaper lokale arbeidsplasser. Vi bruker norsk stein der det er mulig og vårt egenutviklet system for å designe og bestille et monument er et resultat av mangeårig produktutvikling i Norge.