Unike mennesker
– unike begravelser

Alpha Begravelse er et lokalt familiedrevet begravelsesbyrå for Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Rennesøy, Finnøy og Rennesøy. Daglig leder Arvid Steinum har utdannelse og bakgrunn som prest i Den norske kirke, men arbeider i dag utelukkende med begravelser.

Personlig engasjement kjennetegner Alpha Begravelse helt fra første kontakt til gjennomført seremoni. Gjennom årene har vi blitt spesielt kjent for å være åpne for å arrangere tilpasset begravelse etter ønske fra avdøde og pårørende. Vi utfører enkle begravelser like samvittighetsfullt som når vi arrangerer storslåtte sermonier med mange besøkende og AV-teknologi. Det viktigste er alltid at det hele foregår med den verdighet som skaper et godt minne.

Arvid Steinum og kona Elisabeth Halle Steinum startet Alpha Begravelse i 2003 med ønske om å tilby sermonier som i større grad var tilpasset pårørende og avdødes ønsker.   

Arvid Steinum og kona Elisabeth Halle Steinum startet Alpha Begravelse i 2003 med ønske om å tilby sermonier som i større grad var tilpasset pårørende og avdødes ønsker.
 

Enkle valg

Vi leverer alt som trengs for en gjennomført begravelse. Kiste, gravstein, blomster, sanger, artister og minnestund med servering kan du overlate helt eller delvis til oss. Se priser her.

Vi har eget visningsrom for gravstein der pårørende i rolige omgivelser kan velge blant et stort utvalg gravmonumenter og urner. Vi fokuserer på en stilren og tidløs design og bruker hovedsakelig norsk stein.

Ring oss nå på tlf 924 25 000 eller bruk kontaktskjemaet dersom du har spørsmål om begravelse. Vi har døgnvakt og treffes også på tlf 918 00 079.
 

 

Alpha Begravelse tilbyr personlige programfoldere og annet materiell av høy kvalitet.

 
 

Trykk for å se film fra Madlakrossen 2.